Despre noi

Societatea noastra

IEBA TRUST a fost constituita in anul 2003 ca si societate de servicii de investitii financiare autorizata sa tranzactioneze pe Bursa de Valori Bucuresti. IEBA Trust ofera servicii de brokeraj si servicii corporative bazandu-se pe principiul celei mai bune executii, pe o comunicare stransa cu clientii si urmarind indeaproape sa ofere servicii la cel mai inalt nivel de eficienta si integritate. Cu o echipa de profesionisti, societatea noastra si-a cladit de-a lungul timpului un brand de renume pe piata de capital in regiunea Balcanilor, oferind atat servicii de investitii financiare cat si servicii de consultanta pe proiecte corporative si M&A.

Strategia noastra

Pe fondul unei cereri de servicii de investitii financiare in crestere, obiectivul IEBA TRUST este acela de a-si extinde prezenta pe piata de capital, clientii regasind in brand-ul nostru un important partener strategic si de incredere in regiune. Increderea societatii noastre in dezvoltarea pietelor locale de capital este sustinuta de perspectivele de crestere economica din Romania. Pietele emergente ofera oportunitati deosebite in sectorul serviciilor financiare atat in orientarea cererii locale, cat si in atragerea de investitii straine in tara. In scopul punerii in aplicare cu succes a strategiei noastre, ne-am asumat un vast program de investitii in infrastructura. IEBA TRUST ofera o gama larga de servicii de investitii financiare printr-o echipa de profesionisti coerenta, abila si cu  experienta considerabila in pietele de capital locale si internationale.

Misiunea noastra

Misiunea noastra consta in satisfacerea cerintelor clientului in abordarea celor mai presante si exigente nevoi, pastrand in acelasi timp un grad inalt de integritate in conduita de afaceri si in respectarea cerintelor legale. Scopul societatii noastre este de a deveni partenerul strategic pe termen lung al clientilor nostri.

Serviciile noastre

Serviciile noastre sunt clasificate in doua mari categorii, si anume, servicii de tranzactionare actiuni si alte instrumente financiare (de exemplu, obligatiuni si produse derivate), precum si servicii de consultanta de investitii, consultanta in managementul activelor, proiecte corporative, si proiecte M&A. IEBA Trust pune interesele clientilor sai pe primul plan si se straduieste sa lucreze in parteneriat cu acestia pentru indeplinirea obiectivelor lor.

Consiliul de Administratie (CA) poarta raspunderea pentru strategia si managementul companiei. Acesta este responsabil pentru implementarea cu succes a strategiilor de afaceri, pentru alinierea si coordonarea fiecarei activitati in parte si pentru pozitionarea companiei, in conditiile de piata actuale si, in conformitate cu politica de "cea mai buna practica". In vederea abordarii celor mai bune decizii, Consiliul de Administratie a infiintat in cadrul companiei  comitete consultative  in cadrul carora activeza persoane cu o vasta experienta profesionala in domeniu.

 

Denumire societate: IEBA TRUST S.A.

Sediul social: Str. Povernei nr. 15-17, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti, 010642, Romania

Numar de inregistrare la Oficiul Registrul Comertului Bucuresti: J40/12014/2003
Cod unic de inregistrare: 15715453
Autorizatie CNVM: 3446/09.10.2003
Tel: (+4)021.313.01.02
Fax: (+4)021.313.15.95
Mail: office@iebatrust.ro

Capital social

Capitalul social al SSIF IEBA TRUST SA, conform Autorizatiei ASF nr. 253/19.11.2018 este de 7.474.510 RON, divizat in 1.494.902 actiuni nominative si indivizibile, cu o valoare de 5 RON/fiecare.


Actionari

(in curs de actualizare)

 

 

Conturile bancare deschise la UniCredit Bank - Sucursala Titulescu:

(RON): RO05BACX0000001144669000

(EUR): RO21BACX0000001144669003